Den moderna människan, miljökämpen

Miljövänlig, ja en framtida status symbol. Kändisarna, politikerna ja de allra flesta som vill vara det, kör miljöraset! Att vara miljövänlig framhäver att du bryr dig om framtiden, att du är förnuftig och att du hänger med i svängarna.

Leonardo Dicarprio ressigerade en film angående miljön, kör en miljövänligbil liksom Cameron Diaz. Vem vill du vara i samhället, vill du vara en slacker som inte gör något eller vill du göra en förändring till det bättre?



Man kan säga att man inte bryr sig. Men det gör man, för att bli en del i samhället måste man göra samhället sin tjänst. För att accepteras, miljön är något som alla måste jobba på dessutom. Något som vi alla har gemensamt är att vi alla vill ha en bra framtid. Dock kan vi inte ha samma livstil som vi har nu. Då vi konsumerar mycket hela tiden utan att tänka på konsekvenserna. Vi är allt för bekväma utav oss. Målet är att alla ska få kunskap om hur vi kan bidra till en bättre framtid och vad vi ska göra för att sakta ner växhuseffekten. Så kom igen nu du moderna varelse ta ett steg och gör något nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0